STARTPAGINA

Nieuws Update

Gebruik van nieuwe CRM Software – Multipress
 
Dankzij een intense integratie van MultiPress en het opleidingsmodel van Dataline benutten we na enkele maanden het volle potentieel van onze nieuwe software en maken we optimaal gebruik van alle beschikbare functies.
Hierdoor wordt het mogelijk om onze dossiers nog nauwgezetter op te volgen zowel voor de schermen als erachter. Verbeterde klantengegevensbeheer en betere klantenservice zorgen ook voor nieuwe inzichten die leiden tot doelgerichte beslissingen binnen Logos. Verbetering van efficiëntie en productiviteit zijn dus één van de vele voordelen die dit nieuw crm-Pakket met zich meebrachten.
 
 
Summa F1612
 
Ons bedrijf heeft onlangs de Summa F1612 aangeschaft, een geavanceerde flatbed snijplotter die ons productieproces aanzienlijk zal verbeteren. Deze veelzijdige machine biedt precisie en flexibiliteit bij het snijden van diverse materialen.
We zijn enthousiast over de nieuwe mogelijkheden die de Summa F1612 ons biedt en kijken ernaar uit om de voordelen van deze investering te realiseren
 
 
Collega’s gingen, Collega’s kwamen
 
In het afgelopen jaar hebben we afscheid genomen van enkele collega’s die een nieuwe weg zijn ingeslagen. Hun bijdrage en toewijding zullen altijd gewaardeerd blijven, en we wensen hen veel succes in hun toekomst.
Tegelijkertijd hebben we het genoegen gehad om nieuwe teamleden te verwelkomen. Deze nieuwe collega’s brengen frisse perspectieven, energie en vaardigheden mee, die een waardevolle aanvulling zijn op ons team.
Voor al het advies en tips hierover werkten we samen met The Payroll Office die ondertussen ook al onze dossiers over HR in beheer heeft.
 
 
Lokale Sponsoring sportclubs
Gevoed uit de interesse van onze kinderen en het geloof in de kracht van sport om mensen samen te brengen en kansen te bieden, zijn we verheugd om een actieve rol te spelen in de ondersteuning van enkele lokale sportclubs. Wik Oostende en ZRC Zandvoorde mogen dan ook de komende jaren op onze steun rekenen.
Ook een sponsorproject in gedachten? Twijfel zeker niet om met ons contact op te nemen.
 
 
EK skeeleren
 
Ons bedrijf is verheugd en trots om een sponsor te zijn van het Europees Kampioenschap Skeeleren in Zandvoorde. Dit prestigieuze evenement brengt de beste skeeleraars van Europa samen en biedt een platform voor sportiviteit, competitie en gemeenschapszin.
We kijken ernaar uit om deel uit te maken van dit spannende evenement en zijn trots om bij te dragen aan de promotie en het succes van de skeelersport in het algemeen.
Succes aan alle renners!
 
Shopping Basket