Particuliere voertuigen

Vraagt u zich soms af waar die matte look op voertuigen vandaan komt?

Folie, inderdaad! Carwraps geraken steeds meer vertrouwd binnen het straatbeeld. Met een wrap beschermen we niet alleen uw auto tegen krassen, maar maken we van uw voertuig ook echt iets persoonlijks en unieks. Van de ideale kleur kiezen tot de finale plaatsing en afwerking, alles gebeurt inhouse bij Logos.

Benieuwd naar de talrijke wrapping-mogelijkheden voor uw voertuig? Neem contact op met ons team. Wij helpen u graag verder!

Begin jaren 2000 was car-wrapping nog een vrij ongekende methode. Vanaf 2010 werd deze techniek wel steeds vaker toegepast en werd het ook algemeen steeds populairder, dankzij het praktische voordeel om een voertuig snel te personaliseren zonder onomkeerbaar resultaat.

Oorspronkelijk werd wrapping vooral toegepast voor publiciteitsredenen, met specifieke foto’s of kleuraccenten. Later ontwikkelde de trend zich om ook particuliere voertuigen van kleur te wijzigen, volledig gepersonaliseerd naar de smaak van de klant. Die trend zet zich al enkele jaren door, tot op de dag van vandaag.

Shopping Basket